INTRODUCTION

Автори

Ключові слова:

Watermelons, Watermelons, melons, melons, pumpkin, pumpkin, technology, technology, technique, technique, processing, processing, specifications, specifications, indicators, indicators, rheology, rheology, criterion equations, criterion equations

MEANS OF MECHANIZATION AND TECHNOLOGIES FOR MELONS PROCESSING

Опубліковано

грудня 29, 2021

Деталі щодо доступних видів видань: PDF

PDF

ISBN-13 (15)

978-617-7319-39-8

Деталі щодо доступних видів видань: Hardcover

Hardcover

ISBN-13 (15)

978-617-7319-40-4

Як цитувати

INTRODUCTION. (2021). в T. Kulazhanov, L. Baibolova, M. Shaprov, D. Tlevlessova, A. Admaeva, A. Kairbayeva, S. Azimova, M. Kizatova, & A. Nazymbekova, MEANS OF MECHANIZATION AND TECHNOLOGIES FOR MELONS PROCESSING. Kharkiv: ПП "ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР". вилучено із https://doi.uran.ua/index.php/pctc/catalog/chapter/978-617-7319-39-8/421