TECHNICAL MEANS FOR PROCESSING MELON FRUITS
Ключові слова:
Watermelons, Watermelons, melons, melons, pumpkin, pumpkin, technology, technology, technique, technique, processing, processing, specifications, specifications, indicators, indicators, rheology, rheology, criterion equations, criterion equations
MEANS OF MECHANIZATION AND TECHNOLOGIES FOR MELONS PROCESSING
Опубліковано
грудня 29, 2021
Категорії
Авторське право (c) 2021 Talgat Kulazhanov, Lyazzat Baibolova, Mikhail Shaprov, Dinara Tlevlessova, Anna Admaeva, Ainura Kairbayeva, Sanavar Azimova, Marzhan Kizatova, Aigerim Nazymbekova
Деталі щодо доступних видів видань: PDF
PDF
ISBN-13 (15)
978-617-7319-39-8
Деталі щодо доступних видів видань: Hardcover
Hardcover
ISBN-13 (15)
978-617-7319-40-4
Як цитувати
TECHNICAL MEANS FOR PROCESSING MELON FRUITS. (2021). в T. Kulazhanov, L. Baibolova, M. Shaprov, D. Tlevlessova, A. Admaeva, A. Kairbayeva, S. Azimova, M. Kizatova, & A. Nazymbekova, MEANS OF MECHANIZATION AND TECHNOLOGIES FOR MELONS PROCESSING. Kharkiv: ПП "ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР". вилучено із https://doi.uran.ua/index.php/pctc/catalog/chapter/978-617-7319-39-8/423